Dom > Novosti > Sadržaj

Употреба прозора


Рефлектор се може користити за: паркирање, билборде, спортске терене (фудбалско игралиште, тениски терен, итд.), Изградња спољног осветљења, забавних паркова, аеродрома, мостова, тунела и других места

Рефлектор је нека врста "точковног извора светлости" која може бити равномерно озрачена у свим правцима, опсег његовог зрачења се може произвољно прилагодити, може произвести сјенку пројекције на објекат. Флоодлигхт је најчешће коришћени извор светлости у дијаграму ефеката, а "стандардни рефлектор" се користи да осветли цијелу сцену, нема специфичног опсега. Сцена се може користити за координацију ефекта вишеструке жаришта, како би се остварио бољи ефекат. Светлост поплаве Важно је напоменути да рефлектор не може бити превише изграђен, иначе ће дијаграм ефеката изгледати досадно и чврсто. Дакле, у нормалном ефекту производње слике, обратите више пажње на параметре осветљења и распоред укупног ефекта сцене свјетлосног осјећаја удара, више акумулираног искуства, Флоод Лигхт овлада вештинама колокације осветљења.

Многи рефлектор може се користити на сцени како би се постигли бољи резултати. Флоодлигхт се најчешће користи у дијаграму ефеката извора свјетлости, у сцени се може користити за координацију улоге вишеструке свјетиљке, како би се постигао бољи ефекат. Светлост поплаве То је најбољи начин да осветлите објекат у свим правцима од једне до друге тачке, користећи га за аналогне сијалице и свеће. Рефлектор се може поставити било где на сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. Светлост поплаве Уобичајено је да се користе различите боје светлости у растојању сцене. Ове рефлекторе могу бацати сенке и мешати их на моделу. Пошто је опсег расвјете рефлекторског светла релативно велик, ефекат освјетљења рефлектора је веома лако предвидјети, а за овакву врсту свјетлости има много помоћних примјера, на примјер, свјетлост поплаве која поставља свјетиљку у близини површине објекта ствараће светло светлост на површини објекта.

Имајте на уму да се рефлектор не може превише израђити, иначе ће се ефекат појавити равно и досадно. Због тога, у продукцији мапе у миру учинити више пажње на параметре осветљења и распоред целокупног ефекта сцене свјетлости удара, акумулирати искуство, Потоп светлости да савлада способности осветљења колекције.

Примена светиљке омни-Лигхт

Као један од важних производа на тржишту сијалица, рефлектори се постепено примењују у различитим индустријама. Рефлектори се најбоље користе за симулирање сијалица и свеће, јер осликавају предмете равномерно од једне до друге.

Рефлектори нису рефлектори, пројекцијска светла, рефлектора. Светлост поплаве Рефлектор ствара високо дифузну светлост без смера, а не јасног снопа, што доводи до меке и прозирне сјене, осветљење објеката је много спорије него када се осветљава са рефлектором, па чак и неко светло које слаби полако, изгледа као извор светлости који не производи сенку. Рефлектор баца усмерене, гранично јасне греде које осветљавају одређено подручје.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540