Dom > Novosti > Sadržaj

Материјал ПВ подршке би требао бити легуре алуминијума или челика

Избор фотоволтаичне подршке соларне енергије ПВ рама или челичног рама из алуминијумске легуре, многи ПВ пројекти у згради увек имају овај избор проблема, направљена је компаративна анализа за два различита профила. Прије упоређивања, прво анализирамо ПВ постављање неколико кључних параметара, завршило се након што смо били из неколико параметара анализе предности и мана двију врста скела.


Обично у избору и набавци ПВ рама обично сматрамо да је снага фотонапонске снаге способна да испуни вјетар, снег и друге анти-корозивне перформансе, било да ли је вијек трајања електране, било да је цена за испуњавање буџета, испод нас од ова три аспекти специфичне анализе два носача предности и слабости.


Прво, анализа чврстоће, алуминијумска легура (обично се користи у алуминијумским врстама типа 6063-Т5) чврстоћа која је слаба у чврстини челика (К235Б), тако да су захтеви о јачини вјетра релативно високи или практична примјена релативно велика фотоволтаични носач, предложио да се челична конзола задовољава јаком потребом, а фотонапонски држач алуминијумске легуре користи се у општем подручју.


Друго, у отпорности на корозију је фотоволтаична подршка важнији параметар, јер квалитет антикорозије не утиче само на век трајања електране, већ утиче и на изглед. Обично челична површина стента топлим цинкањем, опћи захтеви у више од 65 му, у нормалним околностима могу осигурати животни век од 20 година, али је потребно редовно одржавање и површинска анодна оксидација алуминијумске рампе, како би се формирао густи оксидни филм, перформансе против корозије су далеко боље од челичног рама и степен изглед фотонапонских стентова алуминијумске легуре је бољи од степена челичне конзоле.


Богат у облику разлике између захтјева снаге трошкова ПВ-а је цијена фотонапонског интензитета. Коначно, упоређивање цена, уколико су захтеви релативно високи, ако се мора користити стент алуминијумске легуре, само повећавајући материјал за испуњавање захтјева, а тржиште алуминијумске легуре за челика три пута, дакле, носач алуминијумске легуре је много већи од то од челичне конзоле. Уопштено говорећи, на примјер, фасолтаични кровни носач Цаиганг ватт је обично распон релативно мали, тако да захтјеви за чврстоћу нису високи, користе се за задовољавање чврстоће стента алуминијума у ​​трошковима близу челичне конзоле, а због обрадног пловила , делови рамова алуминијумске легуре разноврсности могу направити носач алуминијумске легуре, погодну инсталацију.


Укратко, коришћење композитне фотонапонске подршке мора бити за различите захтјеве за примјеном, одабрати најповољнији.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540