Dom > Novosti > Sadržaj

Светлост светлости травњака је мекша

Светлост травњака углавном са меким обликом и осветљењем постаје главни херој урбаног зеленила, широко се користи у баштама, парковима, трговима и другим великим отвореним просторима зеленог појаса, а ложиште за траву у распореду је такође релативно посебно у вези са аутомобилом Комбиновано са концептом дизајна, Лавн Ламп карактеристике лампе за травњак је релативно очигледно, нарочито једноставно за инсталирање ове тачке, узимајући угледне напоре. Да ли ова улога само светли? Ксиаобиан завршава информације везане за травњак, следеће заједно да га виде.

Светлост травњака је мекша, а боја је такође разноврснија, а сада са дизајном праћења, уз стално побољшање потреба људи, тренутни дизајн више моделирања, облик је идеалан, током дана може да игра добар декорација Сексуални ефекат, а ноћу, Лавн Ламп је веома леп и великодушан, даје осећај лепоте. Свињска трпезарија са јединственим дизајном, најнежније осветљење зеленог пејзажа у граду свуда је дало доста сигурности и лепоте, а процес инсталације је једноставан, једноставан за монтажу, декоративни ефекат је добар, обично се користи у парковима, вртним вилама Као на травњаку, наравно, модерна комерцијална улица, пешачка улица, паркиралиште за травњак и квадратна, ако на зеленој лампе буде уграђен зелени појас.

Дизајн светлеће траве углавном је за изглед и мекано осветљење за урбани зелени крајолик да додају сигурност и лепоту, а генерално имају једноставну инсталацију, декоративне и друге карактеристике, могу се користити за паркове, вртне виле, квадратне зелене и друга мјеста осветљење декорације зеленог појаса.

Лампе за траву обликују велики број професионалних дизајнера јединственим дизајном, моделирају различите стилове, ту је и неки травњак направљен од шик малих животиња или биљака и других симулационих модела, постављених у травњак, као да је скулптура лепа, за град Зелени пејзажи додају сигурности и лепоти. Уграђена расвета за ложе је згодна, декоративна јака, широко се користи у парковима, вртне виле на травњацима и остали травњак и пешачка улица, паркиралиште, квадратна и друга места.

Распоред лампе за траву

(1) Ц1 ~ ЦН за четири стране светлости травњака, према стилу пројекта, власници више воле да бирају другачији изглед, у зависности од висине избора биљке на биљкама. Светиљка за траву Коришћењем извора светлости од 18В који штеди енергију, погодан за башту врта, тротоар и осветљење стаза. Обезбеђивање ноћног освјетљења пешака, време осветљења је обично 18: 00 ~ 6: 00. Што је краћа опрема, што је ближе растојању, лампица за траву често користи распон распореда од 6 до 8 метара. (2) Ц1 ~ ЦН за једносмерну светлост травњака, примењен на широки пут. Користећи 26В енергетску цев или 35В металхалоген извор светлости. Обезбедити осветљење пешака или траке, време осветљења је обично 18: 00 ~ 6: 00. Обично се користи распон расвјете од 8 до 10 метара.

Лампе за траву обликују велики број професионалних дизајнера јединственим дизајном, моделирају различите стилове, ту је и неки травњак направљен од шик малих животиња или биљака и других симулационих модела, постављених у травњак, као да је скулптура лепа, за град Зелени пејзажи додају сигурности и лепоти. Уграђена светиљка је погодна, декоративно јака, широко се користи у парковима, вртним вилама и другим травњацима и пешачкој улици, паркингу, квадратним и другим местима. У случају

Лампа за трпезарију може се подијелити на сијалицу за сунчану траву, лампу за траву од ложишта, лампе за траву од алуминијума, лампе од нехрђајућег челика, лампе за ЛЕД траву, сијалицу за штедњу енергије, зелену траву за траву, европску травњак и другу траву

Светиљка за расвету углавном има 600 мм, 800 мм, 1000 мм и друге различите спецификације, може се прилагодити стварним потребама, могу се произвести све спецификације. Основни материјали за траву светиљке за траву су равноправни челични цијеви, челичне цијеви супротног пола, алуминијумске цијеви једнаког пречника, ливено лампе за ливење алуминијума, лампе за алуминијумске лампе. Светиљка за траву Најчешће коришћени пречници су Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, према висини и употреби различитих места, изабрана дебљина материјала је подељена на: дебљину зида 2.5, дебљину зида 3.0, користите метални халогени сијалице од 36В или 70В, размак распореда је углавном од 6 до 10 метара.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540