Dom > Novosti > Sadržaj

Ефекат светлости травњака да освијетли ноћЛампица за траву је нека врста објекта коју често видимо на уличном травњаку, не само да има осветљење, већ и може да игра естетски украсни ефекат. Светлост трапезе лампе је мекша, јер је градски зелени простор додао пуно светла, а сада су сви добродошли.

Улога лампе за траву у ноћи

У дворишту постоје нека јавна места, коришћење једнакости, може додати мало сјаја за ноћ, како би се освјежио ноћни ефекат. За људе који ходају ноћним путем, Лампа за траву се не плаши мрачне ноћи, шетате гладко, такође су играле одређени сигурносни учинци.

Улога декорације града травњака

Светлост травњака је мекша, а боја је разноврснија, а сада са дизајном наставља да се прати, пошто људи требају наставити да се побољшавају, тренутни дизајн више од више, облик идеала, током дана може да игра добра декоративна улога, и ноћу, је веома лепа и великодушна, Лампа за траве да дају особи са естетским осећајем. Свињска трпезарија са најактуелнијим дизајном, најсвежије освјетљење за зелени пејзаж у свијету свуда је дала доста сигурности и љепоте, а њена инсталација је врло једноставна, једноставна за инсталацију, декоративни ефекат Лавн Лампа је добар, обично се користи у парковима, вртне виле и друге травњаке, наравно, модерна Комерцијална улица, пешачка улица, паркинг и квадратиће ће такође бити опремљене с светлима за травњак ако постоји зелени појас.

Висина и спецификација лампе за траву

Лампе за траву углавном имају 600мм, број $ мм, и тако даље различите спецификације, могу се прилагодити стварним потребама, могу се произвести све спецификације. Главни материјал пола за траву је једнак пречник челичне цијеви, челичне цијеви супротне половине, алуминијумске цијеви једнаког пречника, алуминијума за ливење од ливеног алуминијума, лампе за траву од алуминијске легуре. Обично се користи у пречнику φ60, φ76, φ89, φ100, φ114, φ140, φ165, према висини и различитим местима која се користе, одабрана дебљина материјала подељена је на: дебљину зида 2.5, дебљину зида 3.0, дебљину зида 3.5. Лампа за траву обично користи натријумове сијалице од 36 В или 70 В, лампица за траву уређује размак генерално у броју бројчаних бројева.

Главне карактеристике лампе за траву

1, Висока светлина: Сада нова соларна лампа за сунчање може да користи светлосни извор од 140лм / сметња, од класичних светиљки за сунчано светло 50%

2, висококвалитетне и поуздане: захтеви високог квалитета за травњак, произвођачи траве за ланац морају да изаберу напредну опрему, добре материјале како би осигурали квалитет и завршили инспекцију материјала, схватили квалитет сваког производног процеса, преглед готових производа, инспекцију испоруке, у строгој сагласности са захтевима ИСО система за управљање квалитетом за потпуну контролу квалитета.

3, дуги век трајања: укупан вијек трајања дизалице за траву више од 20 година, кориштење процеса високог прозрачности стакла, дизајн вијека опреме у складу са, Лавн Ламп јединствени дизајн који штеди енергију, трајање батерије од конвенционалне технологије 2 - 3 пута дуже.

4, ефикасно уштеду енергије: Ако се сунчева светиљка за лавабо, која се најчешће користи у ножној снази Кристални силицијумски соларни модул као систем за генерисање енергије сијалице, коришћење соларне батерије, штедње енергије, кишни дани могу бити континуално осветљење 3-5 ноћења без других енергената.

5, Аутоматска контрола: светло сунчеве светиљке светли и гашење употребе сунчеве светлости индукцијске контроле, односно функције контроле светлости, али такође има и режим штедње енергије, светиљка за траву у случају мање пешака ноћу, аутоматски смањује излазну снагу извора светлости за уштеду електричне енергије.

6, Висока сигурност: Соларна лампа за сијалицу припада Нисконапонским производима, кориштењу ДЦ 4В или 6В напајања, сигурна и безопасна, за дјецу, пешаке и животиње да ефикасно штите.

7, кућиште сијалице користи дизајн структуре ХИГХ-СТРЕНГТХ, отпоран на воду, отпорност на ветар, висока отпорност на спољашњу чврстоћу.

8, једноставан за инсталацију: Независно напајање, Лампа за траву нема потребе за постављањем или уградњом далековода, једноставном изградњом, малим трошковима изградње.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540