Dom > Novosti > Sadržaj

Развој улицаЗа тренутни развој традиционалног тржишта освјетљења са елиминацијом пламеника за даљу примјену, очекује се да ће улични расвјетни процес у будућем процесу развоја достићи квалитетан развој. Суочена са индустрији расвјете за даље надоградњу Сада за развој ЛЕД-а сада је само права снага технолошких иновација, интеграције ресурса и услуга услуга предузећа како би се осветљење уличне расвете у добром стању променило.

У процесу развоја уличног осветљења сада са традиционалним осветљењим бизнисом и новим ресурсима пословних ресурса ЛЕД освјетљења, конкуренција за изградњу бренда Стреет Лигхт ће се додатно интензивирати, ослањајући се на нискобуџетну конкуренцију за побједу је привремена побједа. Са домаћим стандардима за пројектовање ЛЕД производа и коришћењем стандарда постепено су звук, национални стандард и међусобно препознатљив значај постепено су савршени за развој ултраљубичастих лампи само у циљу даљег јачања управљања тржиштем улица како би се постигао брзи развој уличне расвете у индустрији расвјете.

За развој уличних сијалица у 2014. години велика предузећа ће даље користити капиталне снаге како би проширила обим пословања како би смањили трошкове, а притисак опоравка МСП наставиће да се повећава, тржиште није лако профитабилност наставити. Лице великих пословних прилика, компаније Стреет Лигхт уличне расвјете само благовремено схватају стратешке могућности, попуњавају кратки одбор, граде јачу конкурентност предузећа, искористе право да говоре о конкуренцији на тржишту ради постизања брзог развоја уличне расвјете у индустрија осветљења.

Улична светла као важна носиоца јавног осветљења, дуго осветљавајућа, уз дугорочно излагање топлој и хладној, алтернативно, вјетар и киша и друга оштра употреба околине, одржавање Стреет Лигхт-а је веома тешко, ниво заштитне заштите виши захтеви.

"За уличне лампе, немогуће је постићи ниво заштите ИП68, јер је читава плоча да ради тело заптивке превелик, велика је заптивка тела велике заптивке дуже, Стреет Лигхт је већа вероватноћа воде, а овог пута, предности модуларних решења се одражавају. "

Тренутно на тржишту користе се заптивање дуплих спојева, кроз слојеве ригорозног тестирања, поред обичног подводног тестирања, али и кроз пробушену воду од 100 ° Ц. Двострука заштита, свако мора да прође кроз више од 30 минута теста за испитивање кључања, куван одмах након хладне воде, хладним методом за процену водонепропусности.

Тек након ригорозног тестирања производа на овом тржишту може се заснивати.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540