Dom > Novosti > Sadržaj

Дизајн високе светиљке је хуманизован

Тиха ноћ, шетати у чистом граду, поздравили очи Сједињених Држава претворили су Хуаденг, људи се осећају срећним и удобним. Висока полна светла као једно од предњих светала, висина, осветљење и друге предности, тако да у овим лампењима долазе у први план, људи високог пола Лампа не могу се занемарити, али људи могу видети само свој изглед, специфичну ситуацију и не разумем

Висока полна светла обично се односе на више од 15 метара челичних конусних стубова и комбинација свјетионика велике снаге представљају нови тип уређаја за осветљење. Састоји се од поклопца сијалице, електричног унутрашњег осветљења, шипке и базе. Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, Хигх-полна лампица у окружењу, осветљење је неопходно; унутрашње светиљке и више помоћу рефлекторских светиљки и састава светлости светлости, општу употребу натријумске лампе под високим притиском или ЛЕД светла, радијус осветљења 60 метара. Тело шипке је обично структура у облику пирамиде, направљена од челичне плоче, висине 15-40 метара, углавном сачињена од две до три одсека.

Високо полна светла се генерално могу поделити на подизање и не-дизање. Подизање главног висине пола је углавном више од 18 метара, електрично подизање је погодно, светлосна плоча се подигла на радну позицију, може аутоматски искључити диск, виси рупу, истовара истовар жице и. Подизање високог пола светиљке састоји се од плоче за светиљке, светлосног пола и основе, подизне платформе, система за дистрибуцију енергије и уређаја за заштиту од грома. Високо-полна лампа Обично кажемо да високе свјетлосне свјетиљке, у ствари, према кориштењу хиљада различитих, према кориштењу различитих прилика на високом полу класификације свјетла и име је другачије. Као што је кориштење пристаниста, названо плочом високог пола свјетла, квадрат, названа квадратних пола свјетла, именом по луку луке луке, зрачне поле свјетла, експлозије отпоран високо пола свјетла, нехрђајућег челика поле свјетла и тако даље. Обично се посматрају више од 15 метара стубова, познатих као високо-полна светла, распона од 15-40 метара, обично се користе 15 метара, 18 метара, 20 метара, 25 метара, 30 метара пет најважнијих врста спецификација. Високо-полна лампа Друга је у принципу купац који је тражио да дизајнира одређену висину, то је оно што често кажемо по висини да поделимо високе светлосне свјетиљке.

Подизање високих полних светала поставило је аутоматске и ручне две врсте начина контроле, једноставан дизајн, повећао његову уградњу и аспекте одржавања сигурности, уз подизање високих полних свјетала све сијалице затворене ИП65 међународним стандардима како би се спречило прашина, , Хигх-полна лампа која осигурава живот лампи. Светиљке су углавном израђене од плоча од алуминијумске легуре отпорне на корозију и нерђајућег челика.

Велики поларни светиљци који се углавном користе за велика подручја као што су квадратни, луке, пристаниште, игралиште, аеродром, паркирање и друга велика осветљења, извор светлости може се користити за неколико или чак десетине 400в или 1000В од натријумове лампе високог притиска или метала халидна лампа или извор светлости, Хигх-полна светиљка осветљење може да достигне 7000 квадратних до 15.000 квадрата, може се аутоматски подићи, између 18 и 55 метара висине.

На полу се обично користи за обични коловоз, али не и апсолутно, високо полно светло, такође са конфигурацијом лампе, као што је пола десет светала, наравно, Хигх-полна лампа која је већа од исте снаге са две светла на светло , обим да буде широк. На полу се углавном односи на уградњу аутоматског уређаја за подизање, узмите утикач за мали распон освјетљења, извор свјетлости је углавном око 6, висина опћа се односи на око 9-18 метара.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540