Dom > Novosti > Sadržaj

Sastav solarno ulica svetla

Solarna energija ulici svetiljka sastoji se od sledećih komponenti: solarnih panela, naplatiti kontroleri, baterije, rasveta, lampe i lampe stambenih. Izlazni AC napajanja 220V ili 110V, takođe, da konfigurišete izmenjivača.

1, solarni paneli:

Solarni Panel je srž solarne ulica svetla, solarna ulica svetla u najvredniji deo. Svoju ulogu je projektovati sunčevo zračenje u struju ili poslati uskladištene u akumulatoru. Više je uobičajena u mnogim solarne baterije i praktične silikonske solarne ćelije i polycrystalline silikonske solarne ćelije i amorfna silikonske solarnih ćelija, tri. Na punom suncu suncu pa na istok i zapad, koristeći polycrystalline silikonske solarni panel, jer polysilicon solarnih ćelija procesa proizvodnje je relativno jednostavna, spustite cenu od kristala. Više Kišni dani, relativno bujne sunce na jug, monocrystalline silikonske solarne ćelije, jer parametri performansi jedan kristal silicijuma solarnih ćelija je relativno stabilna. Amorfna silikonske solarne ćelije ispod nisko sunce stanje u na otvorenom je bolje, jer amorfna silikonske solarnih ćelija na solarna rasvjeta uslove potrebne je relativno nizak.

2, solarni kontroler

Solarna lampa veličina, dobar kontrolor naboj i otpust je od suštinskog značaja. Kako bi se produžiti baterija život, svoje punjenje otpust mora biti ograničeno na sprečavanje preoptereжena baterije i dubinske. Temperature na mestu, kvalifikovanih kontroler treba da ima temperaturu funkcija kompenzacije. Dok solarni kontroler bi trebalo da kombinacijom funkcija ulica svetlo kontrole sa laka kontrola i funkcija kontrole vremena i noći automatsko prebacivanje kontrole učita funkcija, Kišni dani lampu radnih sati.

3, bateriju

Unos energetski sistemi solarnu energiju je veoma nestabilan, pa baterije sistem treba da bude konfigurisan da bi posao. Opšte olovo kiseline baterije, Ni-Cd baterije, baterije Ni-H. Kapacitet baterije je generalno odabran u biti vođeni sledećih pravila: pre svega u i povod za sastanak noć osvjetljenje, pokušajte da uskladištite solarne energije tokom dana, a također trebate biti u stanju da se našao noći vlast dana neprekidne kiše osvetljenje potreba. Kapacitet baterije je premala da ne biti u stanju da zadovolji potrebe osvetljenje noću, baterije, baterije su uvek u stanju gubitak s jedne strane, utiču na trajanje baterije, što je dovelo do otpada. Baterija mi je sa solarnih ćelija, opterećenje (lampa) da se podudaraju. Može se koristiti jednostavan metod za određivanje odnos između njih. Solarna energija mora biti više od 4 puta veći teret struju za sistem da rade. Napon solarnih ćelija premašuje Radni napon akumulatora CK, mogu da vam garantujem normalno negativne na baterije. Mora da je kapacitet baterije više od 6 puta veći teret puta dnevne potrošnje.

4, svetlo

Ulica solarne lampe koja zapali izvor je solarni pogon lampe i važan pokazatelj da li normalnog koriste, solarna paljenja pomoću niskog napona lampe, lampe natrijum niskog pritiska, electrodeless lampu, izvor je umrla.

(1) niskonaponskih lampe: niske energije, visoka efikasnost svetlosti, ali sa rokom trajanja od 2000 sati, niskog napona lampa crna, generalno pogodne za solarnu travnjak lampe, solarni vrt svetlo.

(2) niskog pritiska natrijum lampe: niskog pritiska natrijum svetla, srednje (do 200Lm/w), ali izmenjivača, niskog pritiska natrijum lampe cene, ceo sistem da se visoko, koristite manje.

(3) LVD: niskog napajanja, visoka efikasnost svetlo. Svetlo u 220V (čista sinusni talas, frekvencije 50 Hz) normalni pogon uslove, životni vek od 50 000 sati, solarna osvetljenje znatno smanjenim rokom trajanja i jednostavan lampe štednju energije (jer je solarna lampa kvadratna talas invertera, a solarno napajanje 220V, izlazna frekvencija, a napon može porediti sa normalnom struju).

(4) LED:LED svetlo za izvor, dug život, do 1 milion sati, niskog napona bez inverter, lagan, visoka efikasnost, napravio 50 LM/w, uvoz 80 LM/w. Sa napredak tehnologije, LED performanse dodatno poboljšavati. Mislim da je LED solarna ulici lampu svetlosnom izvoru će biti trend.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540