Dom > Novosti > Sadržaj

Светла за траву могу истакнути градове

Светла за траву могу играти улогу декоративног пејзажног окружења, размак између уградних лампе може бити 3,5 ~ 5,0. Расвета за травњаке карактерише велики број светиљки, широк распон дистрибуције, снага једне сијалице је релативно мала, природни фактор снаге је мали, трака за трпезарије линија за напајање је дуга, одговарајући високи хармоници надвишени на неутралну струју.

Дизајн светлећег тракта углавном је за изглед и меку осветљење за урбани зелени пејзаж који додаје сигурност и лепоту, а генерално има једноставну инсталацију, декоративне и друге карактеристике, трава за траву се може користити за паркове, вртне виле, квадратне зелене и на другим мјестима осветљења декорације зеленог појаса.

Светлосни извор је важан део свих производа осветљења, у складу са различитим захтевима осветљења, можете одабрати различите брендове, различите врсте светлости, светлост светлости која се обично користи у светлости: жаруље, жаруље за уштеду енергије и нови ЛЕД извор светлости.

Развој луке до 20-тог века, 90 година, широко се користи у урбаним спорним тракама, уској траци, стамбеној зони, туристичким атракцијама, парковима, трговима, приватним баштама, коридорима ходника травњака и другим јавним местима на путу једностраним или двоструким за путно освјетљење, Побољшати сигурност људи који путују ноћу како би повећали активности на отвореном простору, побољшали сигурност живота и имовине. Такође може да промени осећања људи, побољша емоције људи и да промени концепт људи, да створи тамну и тамну ноћну ноћну палету. Дневна светиљка за трпезарију за траву се може украшавати урбаним пејзажима; Ноћ, расвета за травњаке могу пружити неопходно осветљење и удобност у животу, повећати осећај сигурности, али и нагласити градове, интерпретација сјајног стила, до сада кориштена, развила се у зрелог ланца индустрије

Светлост траве украшава улогу града

Светлост травњака је мекша, а боја је такође разноврснија, а сада са дизајном праћења, уз стално побољшање потреба људи, тренутни дизајн више моделирања, облик је идеалан, Лавн Ламп током дана може да игра добра декорација Сексуални ефекат, а ноћу је веома лепа и великодушна, дајући осећај лепоте. Свињска трпезарија са јединственим дизајном, најнежније осветљење зеленог пејзажа у граду свуда је дало пуно сигурности и лепоте, а процес инсталације је једноставан, једноставан за монтажу, декоративни ефекат травњака је добар, обично се користи у парковима, вртне виле Као што је травњак около, наравно, Лампа сијалица модерна комерцијална улица, пјешачка улица, паркиралиште и квадратни, ако на зеленој траци буде уграђен зелени појас.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540