Dom > Novosti > Sadržaj

Травњак за градски зелени пејзаж додаје сигуран и леп


Светлост траве од нуле, од једноставног моделирања до садашњег облика различитих, различитих стилова гледања, развојни процес је релативно брз. Сада класификација светла за траву је више, тренутно шест главних типова, односно европска лампа за траву, савремена светиљка за траву, класична светиљка за траву, заштита од крађе травњака, пећница за пећницу за траву, лампа за ЛЕД траву.

Дизајн травњака јединствено, светло осветљење, лепо, лако се инсталира, декоративно јако, градско зелено, побољшава животно окружење осветљавање есенцијалног осветљења, материјали: ливени алуминијум након прскања, цеви од нерђајућег челика. Користи: паркове, баштенске виле, травњаке, пешачке улице, фабрике, хотеле, паркове, тргове, стамбене и друге просторе.

Светлеће светиљке украшавају прелепи град, светлеће светлости, једне друге, Светиљка за траву као прелепе беле боје, поставила је мелодију светлости.

Светлост травњака углавном са меким обликом и осветљењем постаје главни херој урбаног зеленила, широко се користи у баштама, парковима, трговима и другим великим отвореним просторима зеленог појаса, а ложиште за траву у распореду је такође релативно посебно у вези са аутомобилом Комбиновано са концептом дизајна, карактеристике лампе за траву су релативно очигледне, нарочито једноставне за инсталирање ове тачке, узимајући угледне напоре. Да ли ова улога само светли? Ксиаобиан завршава информације везане за травњак, следеће заједно да га виде.

Дизајн светлеће траве углавном је за изглед и мекано осветљење за урбани зелени крајолик да додају сигурност и лепоту, а генерално има једноставну инсталацију, декоративне и друге карактеристике травњака могу се користити за паркове, вртове, квадратне зелене и на другим мјестима осветљења декорације зеленог појаса.

Лампе за траву обликују велики број професионалних дизајнера јединственим дизајном, моделирају различите стилове, ту је и неки травњак направљен од шик малих животиња или биљака и других симулационих модела, постављених у травњак, као да је скулптура лепа, за град Зелени пејзажи додају сигурности и лепоти. Уграђена расвета за ложе је згодна, декоративна јака, широко се користи у парковима, вртне виле на травњацима и остали травњак и пешачка улица, паркиралиште, квадратна и друга места.

Распоред лампе за траву

Дизајн баштенског осветљења стандарди распореда расвете

(1) Ц1 ~ ЦН за четири стране светлости травњака, према стилу пројекта, власници више воле да бирају другачији изглед, у зависности од висине избора биљке на биљкама. Коришћењем 18В извора енергије уштеде енергије, погодан за врт врт, тротоар и осветљење стаза. Обезбеђивање ноћног освјетљења пешака, време осветљења је обично 18: 00 ~ 6: 00. Што је краћа опрема, што је ближе растојању, лампица за траву често користи распон распореда од 6 до 8 метара.

(2) Ц1 ~ ЦН за једносмерну светлост травњака, примењен на широки пут. Користећи 26В енергетску цев или 35В металхалоген извор светлости. Обезбедити осветљење пешака или траке, време осветљења је обично 18: 00 ~ 6: 00. Обично се користи распон расвјете од 8 до 10 метара.

Лампе за траву обликују велики број професионалних дизајнера јединственим дизајном, моделирају различите стилове, ту је и неки травњак направљен од шик малих животиња или биљака и других симулационих модела, постављених у травњак, као да је скулптура лепа, за град Зелени пејзажи додају сигурности и лепоти. Уграђена светиљка је погодна, декоративно јака, широко се користи у парковима, вртним вилама и другим травњацима и пешачкој улици, паркингу, квадратним и другим местима. У случају

Светиљка за траву углавном има 600 мм, 800 мм, светиљка за траву 1000 мм и друге различите спецификације, могу се прилагодити стварним потребама, могу се произвести све спецификације. Основни материјали за траву светиљке за траву су равноправни челични цијеви, челичне цијеви супротног пола, алуминијумске цијеви једнаког пречника, ливено лампе за ливење алуминијума, лампе за алуминијумске лампе. Најчешће коришћени пречници су Φ60, Φ76, Φ89, Φ100, Φ114, Φ140, Φ165, Светиљка за траву у зависности од висине и употребе различитих места, изабрана дебљина материјала подељена је на: дебљину зида 2.5, дебљину зида 3.0, користите метални халогени сијалице од 36В или 70В, размак распореда је углавном од 6 до 10 метара.

Које су карактеристике травњака?

1, висока осветљеност: Сада нови соларни травњак може користити 140лм / вЛЕД извор светлости, него конвенционална светиљка за сунчано светло ЛЕД 50%

2, висококвалитетне и високе поузданости: Свјетло за травњак на захтевима високог квалитета, произвођачи би требали одабрати напредну опрему, добре материјале за осигурање квалитета, лампу за траву и материјал за цијели напад, разумјети квалитет сваког производног процеса, готов производ инспекција Контрола терета, у строгој сагласности са захтевима ИСО система за управљање квалитетом за свеобухватно управљање квалитетом.

3, дуг животни век: свеукупни животни дизајн трапезе траке већ више од 20 година, кориштење процеса ламинирања високог квалитета свјетлости, дизајн трајности уређаја доследан, јединствен дизајн који штеди енергију, трајање батерије од конвенционалне технологије 2 до 3 пута.

4, енергетски ефикасна: Ако је сунчева светиљка, која се обично користи у снагу кристалних силицијумских компоненти соларне ћелије као система за генерисање расвете, Лампа за сијалицу, употреба соларне енергије наменске батерије, уштеде енергије, кишних дана може бити континуално осветљење 3 -5 ноћи, без других енергената

5, аутоматска контрола: светло сунчеве светиљке светли и гашење употребе контроле сензора соларне светлости, односно функције контроле светла, али и режима штедње енергије, у случају мање пешака ноћу, аутоматски смањује излазну снагу извор светлости за уштеду енергије.

6, висока сигурност: сунчева светиљка за лавину је нисконапонски производи, Лавн Ламп употреба ДЦ 4В или 6В напајања, безбедан и безопасан, за децу, пешаке и животиње за ефикасну заштиту.

7, тело сијалице са високом чврстом конструкцијском конструкцијом, водоотпорном, вјетром, анти-спољном чврстоћом је висока.

8, једноставна инсталација: независно напајање, без елемената за монтажу или уградњу, изградња је једноставна, ниска трошкови изградње.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540