Dom > Novosti > Sadržaj

Инсталација високих полних светала

Висока полна светла се углавном односе на полу стуба од више од 15 метара и комбиновани светионик високе снаге представљају нови тип уређаја за осветљење. Састоји се од поклопца сијалице, електричног светла у унутрашњости, тела шипке и основног дела. Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, Хигх-полна лампица у окружењу, осветљење је неопходно; унутрашње сијалице и више од рефлектора и компоненти одливеног светла, извор светлости са НГ400 натријумском лампом високог притиска, радијус осветљења 60 метара. Тело штапа је углавном цилиндрична структура каросерије, израђена од котрљања челичне плоче, висина од 2540 метара односи се на више од 25 метара стуб стуб стуба и комбиновани светионик високе снаге представљају нови тип уређаја за осветљење. Састоји се од поклопца сијалице, Хигх-полне светиљке, унутрашње расвете електричне, тела шипке и основног дела. Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, осветљењу је потребно специфично; унутрашње светиљке и више помоћу рефлекторских светлости и састава светлости светлости, извор светлости углавном користи натријумску лампу високог притиска и металхалогенидну лампу, радијус осветљења 60 метара. Тело шипке је углавном цилиндрична структура каросерије, израђена од ваљања челичне плоче, висине 1540 метара.

Конфигурација великог пола

1. Полови су осмоугаони или дванаести конусни штапови. Израђени су од високе чврстоће и висококвалитетне челичне плоче шмирглањем, савијањем и аутоматским заваривањем. Општа висина је 25, 30, 35 и тако даље. Максимална отпорност на вјетар је дизајнирана да достигне 60м / с, Сваки тип се састоји од 3 до 4 секције. Високо-полна сијалица са челичном шасијом прирубнице, пречника 1 м до 1,2 м, дебљине од 30 мм до 40 мм.

2. Функционалан за оквир главне конструкције, Хигх-полне светиљке, али и за главне украсне материјале за челик, челик, светлосни пол, светлосну плочу са третманом врућег цинка.

3. Електрични лифт систем састоји се од електромотора, дизалице, три комплета жичане жичане жичане жичане жице и каблова и осталих компоненти. Светлосни ступ у телу, брзина подизања од 3 до 5 метара у минути.

4. Систем за вођење и истовар састоји се од управљачког точкића и водилице како би се осигурало да се плоча лампице не помера водоравно током процеса подизања како би се осигурало да се панел сијалице аутоматски искључује и закључава кука када се лампица подиже

5. Постављање електричног система осветљења 624 400в а 1000в златног халогена (бела), лито светло, рефлектори, рачунарска временска контрола може аутоматски контролирати време светла прекидача и део осветљења или пуног осветљења

6. Систем громобранске заштите: кров лампе за уградњу 1,5 метара дугог громобрана, високополна лампа подрум постављен је дугачак 1 метар дугацка зица и заваривање подземним вијцима.

Класификација високих полних светала

Уопштено се може подијелити на лифт и не-лифт тип. Подизање главне висине полуге је углавном више од 18 метара, електрични дизајн је погодан, светлосна плоча се подигла на радну позицију, може аутоматски искључити диск, виси рупу, истовара истовар жице и. Подизање високог пола светла за сет мануелних и електричних две врсте контроле подизања тако да се лампе могу безбедно и безбедно спуштати до 2,5 метра од земље како би се олакшало рад на одржавању. Ручни даљински управљач дужине проводника од 10 метара, Хигх-полна Лампира оператера на 5 метара померања даљинског управљача како би се осигурала безбедност личног оператера. Подизни стуб је такође опремљен резервним каблом. Када се сијалица спусти на најнижу позицију, кабл се убацује у утичницу електричног управљачког система, а други крај се убаци у разводну кутију на панелу сијалице. , Лампе за одржавање. Подизна лампица за подизање Све сијалице су заптивене према ИП65 међународном стандарду како би се спречило прашење, кишење кише, како би се осигурало животни вијек лампе. Светиљке су углавном израђене од плоча од алуминијумске легуре отпорне на корозију и нерђајућег челика.

Монтажа високих полних светала

1. Пажљиво упишите све компоненте према листи за утовар и паковање.

2. Проверите да ли је компонента оштећена, савијен, извијен, слој цинка оштећен.

3. Знакови на свакој шипки означавају врсту шипке, број налога, број сегмената. У унутрашњости шипке са оловком означена тежина шипке. Да ли је нуклеарна испорука тачна, да ли је капацитет подизања крана довољан.

4. Према максималној и минималној дужини дизања која се налази на цртежу, означите на штапићу за употребу када је за утичницу.

инсталација

1. Свака спојница обезбеђује скуп дужине, али постоји промена у дужини сокета због производње, грешака у инсталацији и физичких фактора, обезбеђујући максималну дужину прикључка и минималну дужину утичнице.

2. Да би се олакшала инсталација, можда ће бити неопходно подмазати површину парења. Пазите да не користите мазива како бисте спречили цурење и контаминацију шипке, Хигх-поле лампу можете користити сапун и воду за подмазивање унутрашње и спољашње површине.

3. Приликом сокетирања, примијените потребну силу на оба краја како бисте добили затварач.

Техничке карактеристике високог пола сијалице :: 1. Полови су осмоугаони или дванаест конични шипки. Израђени су од високе чврстоће и висококвалитетне челичне плоче шмирглањем, савијањем и аутоматским заваривањем. Максимална отпорност на вјетар је дизајнирана тако да се постигне 60м / Формирање шипки, топло поцинковани антикорозивни третман, како би се осигурало да полови трају 30 година без корозије, појаву прскања 3. Електрични лифт систем састоји се од електромотора, дизалице, три сета вруће поцинковане челичне жице и каблове и остале компоненте. Свјетлосни ступ у телу, Хигх-полна брзина подизања свјетиљке од 3 до 5 метара у минути. 4. Систем за вођење и истовар састоји се од управљачког точкића и ручице за вођење како би се осигурало да се плоча сијалице не помиче водоравно током процеса подизања како би се осигурало да се панел сијалице аутоматски искључује и закључава кука када се лампица подиже;

Параметри високог пола: 5. Постављање електричног система осветљења 6-24 400 или 1000В лито светло, поплављено светло, рачунарско управљање временом може аутоматски контролисати време светла преклопника и део осветљења или пуног осветљења. 6. Систем громобранске заштите: кров лампе за уградњу 1,5 метара дугог громобрана, подрум је поставио 1 метар дугу земљу жицу и заваривао подземним вијком. Висока полна светла: 18 метара висока полна светла, 20 метара висока полна светла, 25 метара висока полна светла, 30 метара висока полна светла, 35 метара висока полна светла, 8. високе полне светиљке које се најчешће користе Приложности: квадратна полна светла, аеродром хигх поле светла, терминала високог пола светла, луке високе луке порта.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540