Dom > Novosti > Sadržaj

Висока пола са врућом галванизацијом и прскањемВисока полна светиљка је употреба широког спектра производа, ау многим случајевима може задовољити и наше потребе, високо полна светла имају неколико спецификација?

Прва карактеристика високог пола је да се висина може подесити према потреби, као што је висина од 20м-30м, полови са полигонима, обично 8 страна / 12 страна / 16 страна, и структура утикача.

Једна од уобичајених 20м, 25м, 30м висине производа у светлосном полу на калибру, нижи пречник, део светлосног пола, дебљина горњег зида, следећи део дебљине зида је различит, Хигх-полна лампа према специфичне потребе дизајна, различите потребе висине. Са различитим калибром и високим полом ступова су у основи топло поцинковане третманом спрејом.

За специјални тип производа светлосни стуб може бити штап од нерђајућег челика или висококвалитетне челичне плоче, обликоване у мулти-Линг конусно обликоване челичне шипке, свјетлосну кутију помоћу вруће поцинковане антикорозивне обраде, скелета свјетлосне плоче од високог квалитета нерђајући челик, вијак за причвршћивање, високе полне матице од нерђајућег челика и тако даље.

Често се налазимо на градском тргу, станици, луци, аеродрому, паркиралишту, стадиону, надвозу и другим местима да видимо висок ступ на слици, док је јединствени стил сваког места.

Висока полна светла обично се односе на више од 15 метара челичних конусних стубова и комбинацију светионика велике снаге представљају нови тип уређаја за осветљење, Хигх-полна лампа која се састоји од сијалице, електричног електричног осветљења, шипке и основног дела комбинација.

Високе полне светиљке се користе за путеве, путеве и друга места, лепа по изгледу, треба да имају јак украс. Светлосни стуб је много већи од уличне светиљке, такође је већа и висока полна светиљка. Истовремено, ефекат освјетљења је добар, концентрација извора светлости, равномерно свјетло, блистави мали.

Лака плоча помоћу електричног дизања, једноставно руковање, лампа се подигла на радну позицију, лампе се могу аутоматски искључити, кука, истовара из жичане врпце. Поред тога, контролне тачке осветљења су ручна контрола, контрола светлости, контрола времена и контрола микрорачунара, лако се контролишу, одржавају.

Инсталирана велика светла

Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, високолепној сијалици, потребу да се специфично утврди осветљење, унутрашње освјетљење помоћу високонапонске ЛЕД рефлекторске свјетлости и композиције сијалице. Тело шипке је углавном структура у облику пирамиде, израђена од ваљања челичне плоче, висине 15-40 метара, углавном две до три одсека, радијус зрачења до 40-80 метара.

Конфигурација великог пола

1. Светлосни пол за осмоугаоно, дванаест руба, осамнаест пирамидалних шипки, од висококвалитетне висококвалитетне челичне плоче за резање, савијање, аутоматско заваривање, дизајн високог пола максимално отпоран на вјетар до 60 м / с. Свака спецификација се састоји од 3 до 4 утикача, са шасијом прирубнице од челика, пречника од 1 м до 1,2 м, дебљине од 30 мм до 40 мм.

2. Функционалан за оквир главне конструкције, али и за главне декоративне материјале за челик, челични бочни, светлосни пол, светлосну плочу са третманом топлог цинка.

3. Електрични лифт систем састоји се од електромотора, дизалице, три комплета жичане жичане жичане жичане жице и каблова и осталих компоненти. Светлосни ступ у телу, брзина подизања од 3 до 5 метара у минути.

4. Систем за вођење и истовар састоји се од управљачких точкова и управљачких кракова како би се осигурало да се плоча лампице не помера водоравно током процеса подизања. Вишестепена лампа Када се лампица подигне на своје место, плоча за сијалицу може се аутоматски одвојити и закључати помоћу куке.

5. Систем освјетљења састоји се од високонапонске ЛЕД рефлекторске свјетлости, ЛЕД свјетла за поплаве, контрола времена рачунара може аутоматски контролирати вријеме свјетла прекидача и дио осветљења или потпуне освјетљење.

6. Систем громобранске заштите: кров инсталације громобрана дужине 1,5 метара, високополна светиљка подрум постављен је дугачак 1 метар дугачкој жици и заваривање помоћу сидрених вијака.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540