Dom > Novosti > Sadržaj

Висока пола светла шарена ноћ

Високе поларне светиљке су генерално више од 15 метара од челичних конусних стубова и комбинација свјетионика велике снаге представљају нови тип осветљења. Састоји се од сијалице, електричног унутрашњег осветљења, тела и основног дела композиције, високи пол унутрашњих светиљки осветљења су углавном рефлектори или литијумска комбинација.

Висока полна светла су углавном на отвореном простору, Хигх-полна светиљка, како би се спречила прашина, ерозија кише и како би се осигурало његов век трајања, тако да је генерално направљен од добре отпорности на корозију од нерђајућег челика и алуминијумске плоче, уобичајене у нашим животима Висока полна светла углавном се подигну и не подигну два, Хигх-полна лампа се углавном користе на градском тргу, станици, терминалу, теретном дворишту, аутопуту, стадиону, надвожњу.

Монтажа мера предострожности са великим полним светлима

1. Свака спојница пружа скуп дужине, али због производње, грешке инсталације и физичких фактора, постоји промена дужине утичнице, тако да се обезбеди максимална дужина сокета и минимална дужина сокета.

2. Да би се олакшала монтажа, Хигх-поле лампа може бити неопходно за подмазивање површине парења. Пазите да не користите мазива како бисте спречили цурење и контаминацију шипке, можете користити сапун и воду за подмазивање унутрашње и спољашње површине.

3. Приликом сокетирања, примијените потребну силу на оба краја како бисте добили затварач.

Стуб се користи као светлосни уређај за сва јавна места у нашем граду. Уско је повезан са нашим путовањима и урбаним улепшавањем. Дакле, за сигурност и сигурност, правоугаона шупљина је опремљена затвореним вратима и затворена врата опремљена посебном бравом за врата. Ово је детаљан опис високих полних светала.

Висока полна светла за постизање ноћног нивоа и тродимензионалних објеката за осветљење, то јест, богато утјеловљење реалности осветљења, а неке су да првобитна сврха осветљења није за пејзаж, већ за сигурност, високе полне свјетиљке као високе светлости, високе карактеристике пенетрације, Хигх-полне лампице у заштити живота људи играју незаменљиву улогу.

Високо полна светла као интегрални део урбане расвете, високог пола светлости поред изградње највише осветљења изван светлости, високо ће бити истакнута, наглашавајући координате нема проблема, можете поставити путни стуб као целокупни пројекат осветљења Центра на центар светлости пролиферације, формирање сјајне мреже и тродимензионалне, хијерархијске.

Високопојним светлима као високој тачки, праћеном договореним осветљењем, Хигх-полна лампа са зградом формирања структурираних слојева јасне, тродимензионалне прекрасне ноћне сцене, високих полних светала попут лидера који стоји ту, достојанствен и свечен, ово је улица као координат, праћена високим полним светлима у улози светлосних радова богато осветљењем, једноставно осветљавање пута, пејзажно осветљење, људи не могу да испуне естетску тачку, људима је потребна шарена ноћ.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540