Dom > Novosti > Sadržaj

Високе светиљке су идеалне за цестовну расвјетуВисоки пол је употреба широког спектра производа, ау многим случајевима може задовољити и наше потребе, онда генерални произвођачи у дизајну времена постоје неколико спецификација?

Прва карактеристика високог пола је да се висина може подесити према потреби, као што је висина од 20м-30м, полови са полигонима, обично 8 страна / 12 страна / 16 страна, и структура утикача.

Један од уобичајених 20м, 25м, висока полна светиљка 30м висине производа у светлосном полу на калибру, доњи пречник, део светлосног пола, дебљина горњег зида, следећи део дебљине зида је другачији, Хигх- полна Сијалица у складу са специфичним потребама дизајна, различите висинске потребе. Са различитим калибром и високим полом ступова су у основи вруће поцинковане третманом прскањем.

За специјални тип производа светлосни стуб може бити штап од нерђајућег челика или висококвалитетне челичне плоче, обликоване у мулти-Линг конусно обликоване челичне шипке, свјетлосну кутију помоћу вруће поцинковане антикорозивне обраде, скелета свјетлосне плоче од високог квалитета нерђајући челик, вијак за причвршћивање, високе полне матице од нерђајућег челика и тако даље.

Често се налазимо на градском тргу, станици, луци, аеродрому, паркиралишту, стадиону, надвозу и другим местима да видимо висок ступ на слици, док је јединствени стил сваког места.

Висока полна светла: уопштено се односи на 15 - 25 метара изнад челичног стубова и комбинација светионика високе снаге представљају нови тип уређаја за осветљење. Састоји се од поклопца сијалице, електричног унутрашњег осветљења, шипке и базе. Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, Хигх-полна лампица у окружењу, осветљење је неопходно; унутрашње светиљке и др. преко рефлектора и састава светлости светлости, извор светлости са НГ400 натријумском лампом високог притиска, радијус осветљења 60 метара. Тело шипке је углавном цилиндрична структура каросерије, Хигх-полна лампа од ваљане челичне плоче, висине до 15-40 метара.

А сада морају промовисати свеобухватан покрет, стадион је да обезбеди спортске садржаје, било да је дан или ноћ могуће видјети на стадиону на мору, често виде пуно трчања ноћу, играти, играти фигуре, стадион мора имати опрему за осветљење Може, високо полна светла је да често видимо осветљење на игралишту, Хигх-полна лампа ако нема високих полних светала које ноћ не може да одражава његову вредност.

Високо полна светла на игралишту са превише ће бити превише светла ће утицати на пажњу људи, мање лоше неће видети чисто. Дакле, колико је потребе за високим пољем овог специфичног проблема требало да буде конкретна анализа, да се узме у обзир област спортског поља, полова полова, захтеви осветљења. Ако се фокусирате на уштеду енергије и осветљеност, можете одабрати високу полу светлост, извор светлости је нови енергетски ефикасан извор осветљења, Хигх-полна лампа ради постизања истог светлосног ефекта случаја, високе светлосне светлости могу бити више од 70% Штеди око 20%. У захтевима истог светлосног ефекта под претпоставком општег коришћења 150В стуба високог притиска може заменити 400В других светала, фактор снаге може да достигне 0,99, веома енергетски ефикасан, Хигх-полна лампа, али и подржава поновљени врући старт, веома погодан за путно осветљење, осветљење биљке, осветљење радионице, минско осветљење, осветљење паркова, високо полно осветљење, интелигентно осветљење.

Високополна светла играју виталну улогу у игралишту, уколико осветљење са обичним светлима свакако није врста ефекта, а не до високе снаге осветљења сијалице, тако да са бројем високих полних светала такође треба да планирају, у разумном коришћење високих пола светла, требало би да играју своје вештине.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540