Dom > Novosti > Sadržaj

Високо полна светлост има снажну декоративну

Које су карактеристике и употреба високог пола? Хајде да погледамо то.

Прво, карактеристике високе светиљке

Вишеполна лампа се користи за путеве, путеве и друга места осветљења. Предиван облик, са јаким украсом. Подручје осветљења је велико, ефекат освјетљења је добар, концентрат свјетлосног извора, осветљење је равномерно, бљешт је мала, лако се контролише, поправља. Високо-полна Лампа Електрично подизање рада је згодно, плоча сијалице се подиже до радне позиције, може аутоматски скинути плочу сијалице, куку, истовараће жичану врпцу. Контрола осветљења подељена је на контролу руке, контролу светлости, контролу времена и контролу микро-рачунара.

Друго, употреба високог пола светиљке

Високопојни сијалица примењује општински инжењеринг, аутопут, надвожњак, паркиралиште, стадион, теретно двориште, луку, Хигх-поле Ламп аеродром и грађанин Леисуре Скуаре и тако даље пројект осветљења на отвореном.

Високо-полна сијалица: Уопштено се односи на 15-25 метара изнад челичне шипке стубне колоне и модуларног оквира високог напона како би се направио нови уређај за осветљење. Састоји се од држача сијалице, Хигх-полне лампице, унутрашњег електричног лампе, тела пола и основе. Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, осветљењу потребе специфичне и фиксне; унутрашња светиљка састоји се од рефлектора и пројекционог светла, извор светлости усваја натријумову лампу високог притиска НГ400, а радијус осветљења је до 60 метара. Тело тела је углавном цилиндричне тип јединствене конструкције, са обликованим челичном плочом, висина може да достигне 15-40 метара.

1. Палица сијалице је осмоугаона или двострука кутна шипка у облику шипке, високо чврстом челичном плочом од сјаја, савијања, аутоматског заваривања, опћа висина је 20, 2 5, 3 0, 3 5, 40 метара и неколико других спецификација, дизајн максималне отпорности ветра може да достигне 6 0 м / с, Хигх-полна лампица сваке спецификације од 2 до 4 чвора. Са челичном шасијом прирубнице, пречника 0,98 метара до 1 2 м, дебљине од 25 мм до 4 0 м.

2. Главна функција оквирне конструкције, али и украсити главну, материјал на челичну плочу, челичну цијев, штапић сијалице, ламелну плочу помоћу лијечења цинкањем топлог цинка.

3. Електрични систем подизања састоји се од електромотора, дизалице, три групе вреће поцинковане челичне жице и кабла. Брзина подизања тела штапа је 3 до 5 метара у минути.

4. Водич, систем за истовар из Водича и композиције водилице, Хигх-полна лампица како би се осигурало да се светлосна плоча у процесу не дешава попречно кретање, Хигх-полна лампа како би се осигурало да се плоча сијалице подигне на своје место, лампе се аутоматски заклања и закљуцава кука.

5. Електрични систем за расвету Сет 6-24 4 0 0 в 11 0 0 0 В Злато-халогенид (бело светло), пројекција, рефлектор, компјутерски регулатор времена може аутоматски контролисати време светла прекидача и део осветљења или свега осветљења.

6. Систем громобранске заштите: Ламп топ постављен је громобран дужине 1,5 метра, подземна база инсталирана 1 метра дуга уземљива линија и заваривање подземним вијком.

Класификација високог пола сијалице

Уопштено се може поделити на тип лифтинга и тип који није подигнут. Висина главног ступа дизалице је углавном више од 18 метара, погодан је електрични подизање, Хигх-поле Лампа ладице за лампе ради на радну позицију, може аутоматски уклонити диск, виси јар, истовар и истовар жичане врпце.

Ручни и електрични електрични двоструки регулатор лифтинга, дизајниран тако да се плоча за лампе може сигурно и поуздано спустити на 2,5 метра од пода, погодни радови одржавања. Ручни уређај за даљинско управљање дуљине 10 метара, радно особље на 5 метара на подизању светла за даљински управљач, како би се осигурала сигурност оператера. Високоспојна лампа типа лифтинг типа такође је опремљена резервним каблом, када плоча лампице пада у најнижу позицију, један крај кабла убацује електрични управљачки систем утичницу, Хигх-полна лампица на другом крају убацује спојницу на лампу плоча, тако да може усмерити напајање на плочу сијалице, ремонтовати сијалицу.

Високоспојна лампа за подизање типа све ознаке светиљке је ИП65 међународни стандард, спречава прашину, уроњање кишнице, гарантује век трајања сијалице. Материјали лампе и лампи се углавном користе за плоче од алуминијум легуре отпорне на корозију и нерђајући челик.

Принцип подизања високе поларне светиљке

У правоугаоној унутрашњој шупљини дна лифта типа високе полне светиљке, поред инсталације електричног управљачког система, такође је постављен систем лифтинга као што је електромотор. Високо-полна светиљка Електрични управљачки систем је уграђен у унутрашњост сијалице, може спречити лоше спољашње окружење да изазове грешку кретања дизала. Електрични управљачки систем је опремљен различитим уређајима за заштиту од преоптерећења. Проводно тело кола у систему се широко користи од ЦУ базне посребрене плочице како би се обезбедио добар контакт електричног прикључка.

Систем за подизање је преко мотора, редукционог редуктора (електромагнетне кочнице), сигурносне спојнице, главног жичног ужета, конопаца жице, конопа и колутова, као што су делови узлетне и слетне. Могућност самодоцкинга редуктора редуктора црвених зупчаника, компактан пренос, велики преносни однос, како би се смањио пуж брзина, брзина брзине, смањују пораст обртног момента, посебно додавање групе ременице, Хигх-полне свјетиљке тако да брзина светлосне плоче Полетање и слијетање мање од 0,2 м / с. Главни жичасти ужад повезан је са жичаним ужетом на плочици сијалице помоћу уређаја за поделу ужади, који може спречити навијање помоћне жице због затезања главне челичне жице. Главна и помоћна челична жичана врпца су од високе чврстоће и отпоран на корозију 6 * 19, који нису окретни поцинковани челични жичани ужад. Група за подизање кутија усваја А3 челичну конзолу, осовину од нерђајућег челика и бакарни ремен који се третирају топлим поцинковањем како би се осигурало да је операција флексибилна у нормалним атмосферским условима. Све врсте причвршћивача, као што су подлошке, прстенови за картице и остали делови, такође се користе за топло поцинковане делове или од нерђајућег челика. Плоча сијалице је опремљена са 6 група управљачке групе и три комплета кочионих уређаја, а вођица са расподелом од 120 степени у процесу подизања или спуштања плоче за сијалицу се ваља дуж површине жаруље сијалице како би се осигурало да светлосна плоча не производи замах. Водећи точкић плоче за лампе је изложен површини стеге сијалице и користи се гумени врући процес пресовања. Високо-полна лампа Да би се у потпуности осигурало да плоча сијалице до граничног положаја када се аутоматски паркира, светлосна плоча подиже кретање падова у перформансама поузданог прекидача и има заштиту од удара. Висина елеваторске светиљке остварује се променом смера ротације мотора. За сигурну крађу, правоугаона шупљина са запечаћеним вратима, Високо-полна лампе са затвореним вратима са посебном бравом

Движни систем дио високог пола лампе

1, систем за дизање користи уграђену независну електричну конструкцију дизалице, а дизалица има посебан блок за блокирање покрета.

Кроз линијску контролу ради постизања раздаљине од 5 метара;

2, електрични алат и дизалица опремљени су подесивим независним ограничивачем момента да би се спречило преоптерећење;

3, високог пола сијалице користи електрични механизам за подизање, електрични мод може да се помери, захтев за искључивање електричне енергије може ручни рад.

4, систем подизања треба да усвоји високу флексибилну жичану ужету од нерђајућег челика, захтева фактор сигурности конструкције не мањи од 6;

5, механизам за подизање да би се поставио уређај за одзрачивање оквира за заштиту од лампе како би се осигурало да се жичани ужад прекине када се лампица заглави у времену.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540