Dom > Novosti > Sadržaj

Високо-полна облика сијалице лијепа


Високо-полна лампа се углавном односи на више од 15 метара челичне шипке у облику челика и модуларног свјетлосног рама са високом снагом, састављеног од новог уређаја за осветљење, то је лампе, електрично унутрашње осветљење, Род и темељни дио комбинације.

Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, осветљењу потребе специфичне и фиксне; унутрашња светиљка састоји се од рефлектора и пројекционог свјетла, извор свјетлости усваја НГ400 натријум лампе високог притиска, Хигх-полне свјетиљке, а радијус осветљења је до 60 метара. Тело тела је углавном цилиндричне тип јединствене конструкције, са обликованим челичном плочом, висина може да достигне 15-40 метара.

Вишестепена лампа се користи на аутопутевима, путевима и другим местима, својим згодним изгледом, треба да имају јак украс. Стуб лампе је много виши од уличне светиљке, Хигх-полна лампица је и већа површина осветљења. Истовремено, ефекат осветљења је добар, концентрација светлости се концентрише, осветљење је равномерно, блек је мали.

Лака плоча са електричним полагањем и слетањем, једноставним за руковање, плочом сијалице до радне позиције, лампе се могу аутоматски уклонити, кука, истовара из жичане врпце. Осим тога, контрола осветљења је подијељена у ручну контролу, контролу светлости, контролу временске контроле Лампа и контрола микрорачунара, лако се контролишу, одржавају.

Висока инсталација светла светла

Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, потребама за осветљавање специфичним за одређивање, унутрашње свјетиљке су више од свјетиљке са високом снагом и свјетлости. Тело полова је углавном пирамидна појединачна конструкција, користи се челични лим за обликовање, висина је 15-40 метара, Хигх-полна лампа многи су два у композицији, радијус зрачења може досећи 40-80м.

Конфигурација високог пола сијалице

1. Шипка за осмокрилну, двострану, 18-странску шипку у облику конуса, висококвалитетном челичном плочом од сјаја, савијања, аутоматског заваривања, високог пола Ламп дизајн максималног вјетра отпорни капацитет до 6 0 м / с. Свака спецификација се састоји од 3 до 4 чвора, са шасијом прирубнице од челика, од 1 м до 1,2 м ø, а дебљине од мм до 40 мм.

2. Функција оквирне конструкције, али и украшавање главног материјала челику, челичном цијеви, штапом за сијалицу, свјетлосну плочу помоћу лијечења зимског цинка.

3. Електрични систем подизања састоји се од електромотора, дизалице, три групе вреће поцинковане челичне жице и кабла. Инсталација кућишта сијалице, Хигх-полна лампа, брзина подизања је 3 до 5 метара у минути.

4. Водич, систем за истовар са водилице и композиције ручице водилице, како би се осигурало да се светлосна плоча у процесу неће појавити попречно кретање, Хигх-полна лампа како би се осигурало да се плоча за сијалицу подигне на мјесту, лампа може аутоматски пасти искључен и закључан од куке.

5. Систем освјетљења помоћу ЛЕД свјетиљки високих снаге, предња свјетла, Хигх-полни временски регулатор Ламп рачунара може аутоматски контролирати вријеме лампице прекидача и дио освјетљења или потпуну расвјету.

6. Систем громобранске заштите: врх лампе за додавање громобрана дужине 1,5 метра, подземне базе инсталиране 1 1 метар дугом уземљивачем и сидреним вијцима


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540