Dom > Novosti > Sadržaj

Високоспојни простор освјетљења сијалица је велики


Високопојна лампа примењује општински инжењеринг, аутопут, надвожњак, паркиралиште, стадион, теретно двориште, луку, аеродром и градјани Леисуре Леисуре и тако даље пројект осветљења на отвореном.

Високо-полна лампа се углавном односи на више од 15 метара челичне шипке у облику челика и модуларног свјетлосног рама са високом снагом, састављеног од новог уређаја за осветљење, то је лампе, електрично унутрашње осветљење, Род и темељни дио комбинације.

Високо-полна лампа се користи на аутопутевима, путевима и другим местима, Хигх-полна лампа која је згодна по изгледу, требало би да има јак украс. Стуб лампе је много виши од уличне светиљке, Хигх-полна лампица је и већа површина осветљења. Истовремено, ефекат осветљења је добар, концентрација светлости се концентрише, осветљење је равномерно, блек је мали.

Лака плоча са електричним полагањем и слетањем, једноставним за руковање, плочом сијалице до радне позиције, лампе се могу аутоматски уклонити, кука, истовара из жичане врпце. Поред тога, контрола осветљења подијељена је на ручну контролу, контролу светлости, контролу времена и контролу микрорачунара, лако се контролишу, одржавају.

Висока инсталација светла светла

Облик сијалице може бити заснован на потребама корисника, окружењу, потребама за осветљавање специфичним за одређивање, унутрашње свјетиљке су више од свјетиљке са високом снагом и свјетлости. Високо-полна сијалица Половно тијело уопште је пирамидна појединачна структура, користи се челични лим за обликовање, висина је 15-40 метара, многи су два у композицији, радијус зрачења може досећи 40-80 метара.

Конфигурација високог пола сијалице

1. Шипка сијалице за осмострану, двострану, 18-странску шипку у облику конуса, висококвалитетном челичном плочом, савијањем, савијањем, аутоматским заваривањем, дизајном максималног капацитета отпорности на вјетар горе до 6 0 м / с. Високо-полна лампа Свака спецификација се састоји од 3 до 4 чвора, са шасијом прирубнице од челика, од 1 м до 1,2 м ø, а дебљине од мм до 40 мм.

2. Функција оквирне конструкције, али и украшавање главног материјала челику, челичном цијеви, штапом за сијалицу, свјетлосну плочу помоћу лијечења зимског цинка.

3. Електрични систем подизања састоји се од електромотора, дизалице, три групе вреће поцинковане челичне жице и кабла. Инсталација кућишта сијалице, брзина подизања је 3 до 5 метара у минути.

4. Водич, систем за истовар из Водича и композиције водилице, како би се осигурало да светлосна плоча у процесу неће доћи до попречног кретања, како би се осигурало да се плоча сијалице подигне на мјесту, лампе се аутоматски могу пасти и закључати удица.

5. Систем освјетљења помоћу ЛЕД свјетиљки високих снаге, предња свјетла, компјутерски регулатор времена може аутоматски контролирати време лампице прекидача и дио осветљења или потпуне освјетљење.

6. Систем за заштиту од грома: врх лампе за додавање громобрана дужине 1,5 метра, високопропусни подземни подножје сијалице инсталирано на 1 метар дугој уземљивачкој линији и заваривање помоћу сидрених вијака.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540