Dom > Novosti > Sadržaj

Вртне светиљке за стварање доброг погледа

Баштенска светла, како се назива називом, углавном се користе у башти. Има ниску потрошњу енергије, висок фактор сигурности, осветљење и друге карактеристике. У смислу функције, то је краљ сцене атмосфере. Има облик сорте, у различитом простору, различитим приликама и различитим објектима, може створити заразно свемирско окружење и створити другачију атмосферу сцене. Дакле, какво окружење је погодније за баштенска светла?

Прво окружење - место многих људи. На пример, паркови. Баштенска лампа од првобитне намере је да се супротстави лепоти баште, а онда дају људима да уживају у Сједињеним Државама. Врт, баштенска светла Природа је елегантно окружење. Дакле, докле год је елегантно окружење, погодни су за уградњу и употребу вртних светала. Парцела и атмосфера, са вртним светлима су природно веома прикладне. У вечерњим сатима, освјетљена свјетла, није исте лепоте. Ако је тешко стање цементне конструкције, Гарден Лигхт како не може изразити осећај лепоте.

Друго окружење - мјесто за одржавање атмосфере. Као приватне куће. Приватни домови у граду, сви припадају тробојном типу. Ако пустите вањску страну мрака, али не и САД. Са светлима вртних светала, може се одразити укус власника куће и стила. Под светлом светлима, али и да би могли више изгледати као приватна кућа. Позвао је троје пет пријатеља, у врту, тиха светла, башту светла робу са црвеним вином, погледати око грациозне пејзаже, причати о интересној теми, чак и ако нема звезда, али и веома атмосфере. Али недостатак светла, атмосфера није знала одакле да почне.

Треће окружење - где људи често ходају. Као што је округ. Једне ноћи, окружни пешаци су почео да устају више. У зеленој зони дистрикта, уградња вртне светиљке, како осветљење, тако и стварање доброг погледа. Свугде могу видети светлост округа, али и дати становницима осећај сигурности. Мања потрошња вртних светала је сјајан избор. Одвојено на даљину, постављање баштенске светиљке, можете дозволити да се заједница упали.

Вртна светла имају много предности, има много окружења погодних за уградњу вртних светала. Постоји ли место које није погодно за уградњу баштенске светиљке? Заправо, Гарден Лигхт такво место је такође ту. У принципу, вртна светла су погодна за уградњу на биљке или камење. Ако је у приватном дворишту или подручју, није погодно за уградњу у угао, посебно близу прозора. Као што сви знамо, на светлима места често се окупљају комарци. У лето, често можемо видети групу комараца који лети у светлости. Ако су инсталирани на боку прозора, лако се кроз прозоре окупили комарци у кућу. Не отварај прозор не може да дише, прозор ће премјестити комарце, ово је свјетло за кривицу за катастрофу. Поред тога, Гарден Лигхт вегетација унутар баштенске лампе није добра идеја, јер не може играти ефекат.

Дакле, у каквом окружењу се може инсталирати вртна светла, обавезно узмите у обзир стварну корисност окружења за инсталацију. Поред тога, приликом утврђивања потребе за инсталацијом, како би се узело у обзир, неопходно је направити баштенска светла да играју жељени ефекат, а да не доведу до других проблема.

Вртна светла се појављују дуго, у животу, вртна расвјета расута у округу, парк, сценско подручје, вила подручје. У континуираном избору, све више људи одабире баштенска светла ниске потрошње, светиљке са ниским притиском постепено постају главни тренд тренда вртних светала. Вртна светлост Овде се поставља питање зашто ће све више људи изабрати башту са ниским притиском? Ово би морало споменути предности светлости врта ниске потрошње.

Прва предност, у сигурном напону, може да избегне директан контакт, директно и случајно оштећење цурења. Зато што је нижи од стандардног нивоа напона осветљења, тзв. Генерално боље од 24В. Ово се односи на напон који људско тијело може досећи. Према научним тестовима, људско тело може доћи до максималног напона не више од 36В, континуални контакт са сигурносним напоном од 24В. Баштенска светла због живљења у људском окружењу, тешко је да ће неко бити у контакту са њим, Гарден Лигхт посебно на сигурносну свесност деце, ако дођете у контакт са безбедношћу вртних светала, сама баштенска лампа ће вероватно одредити струју живота. Дакле, са безбедносне тачке гледишта, светлосне светиљке са ниским притиском биће све добродошле.

Друга предност, штедња енергије која штити од експлозије. На јавним местима за уградњу сијалица, енергија која је доказана експлозијом је најосновнији захтев. Нискотлачна баштенска светла у овој области перформанси су изврсна, природно ће бити више пажње за коришћење.

Трећа корист је јефтина. Светла са баром ниске потрошње, цена је релативно јефтинија. Што за набавку великих општинских пројеката, несумњиво је у стању да уштеде много новца. Чак и ако је породична конфигурација, али и спасите породичне трошкове.

Четврта предност је стварање изврсне атмосфере. Баштенска светла, поред најосновнијих светлосних ефеката, веома је важно да се створи атмосфера. Кроз меке промјене у свјетлу, будуће перцепција будућности ће имати другачије искуство у атмосфери. Светиљке са ниским притиском имају ЛЕД ефекат осветљења, што је уобичајени ефекат осветљења у слободним местима. Врт и слично где су људи били слободна места, са малим притиском башти светлости меке светлости, људи примају је природно топло осећање. Живите у таквом окружењу, како бисте уживали из напорног посла који је ван мира и тишине.

Предности нискотлачних башти светлости, тако очигледних, све више људи ће изабрати башту са ниским притиском, није изненађујуће, али не бирати производе ће постати чудан, зар не?

Иингхуи расвјетна расвјета ниске потрошње су изузетно економични производи. Као заједничко учешће у сино-америчкој компанији, Иингхуи пуним асортиманом производа кроз сертификацију Сједињених Америчких Држава (индустријски признат ауторитетни тест), може се поредити квалитет не-опћих производа. Осим тога, Иингхуи преданост осветљавању доживотне замене, што значи да "Иингхуи светло, можете користити животни вијек", без обзира из којих аспеката израчунавања, врло је исплатив.

Светлосна светла са ниским притиском имају пуно предности, у свом дому љубави и ради на избору вртних светала, не смијемо заборавити ставити светла са ниским притиском на листи.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540