Dom > Novosti > Sadržaj

Рефлектори имају одличне електричне перформансе


Флоодлигхт је посебна употреба у низу унутрашњих и спољашњих инжењерских операција или на градилишту на терену и на другим местима фиксне расвете, не само да има нов изглед, већ и добар ефекат осветљења, сигуран и издржљив, можда и даље постоји пуно Пријатељи су видјели, наравно, да има пуно пријатеља које то потпуно не зна, Флоод Лигхт, али није битно, данас ће Ксиаобиан бити овдје за борбу против свјетлости поплаве детаљном уводу да види шта су рефлектори, изглед Које карактеристике су рефлектори, коришћење рефлекторских светлости ефекат је добар.

Тзв. Рефлектор, односи се на светлост се може емитовати у нашем околном светлосном извору светлости, његов извор светлости је светлосни извор светлости, у нашој сцени са позитивном оцтахедрал графичком шоу, можемо према сопственим потребама да изврши опсег избора прилагођавања извора светлости, Светлост поплаве често користе људи у чију је производњу често користе људи у унутрашњем студију, ефекат је одличан.

Функције Флоодлигхт

Са континуираним развојем наше индустрије осветљења, свјетла у људским животима су све чешћа, све је више људи признато да прихвате, углавном зато што имају сљедеће карактеристике:

1, рефлектори имају одличне електричне перформансе. Под нормалним околностима, снага рефлекторског светла је релативно висока, а стога је употреба сталног струјног напајања, Флоод Лигхт са ниском хармоничном струјом, стога могла излазити релативно константан светлосни флукс.

2, практични опсег рефлекторског светла је релативно широк, инсталација је такође погоднија и брза. Флоодлигхт дизајн компактан и изузетан, једноставан за инсталацију, можете користити различите начине за инсталацију, Флоод Лигхт неће бити подложан окружењу и задржавању локације.

3, проценат видљивог светла светлости светлости је релативно висок. У светлости која емитује светлост поплавне светлости унутра, степен видљивог светла да достигне више од 80%, визуелни ефекат је веома добар.

4, рефлектори имају добру боју. Нормално, када користимо рефлектори, послат ће релативно меку светлост, објект је озрачен рефлекторима са добрим сјајем, ефекат је природнији, индекс индекса боје је већи од 80.

5, рефлектори у употреби времена неће се појавити стробоскопски феномен. После изврсног процеса прераде производње рефлекторских светиљки, високе ефикасности, Светлост поплаве ради када нема буке, бљештања и тако даље, да би даље не залепили људско око, неће вам дати феномен замора очију

6, рефлектор је нека врста сијалица која штеди енергију. Са популарношћу ЛЕД светла на светлосном тржишту све више људи ће довести до производње сијалица о употреби рефлекторских светлости, није ни изузетак, већ и користити лед као извор светлости, дакле, са општом фазом осветљења Упоређивање , рефлектори постају енергетски ефикаснији.

7, период коришћења фарова је релативно дуг. Рефлектори не користе филамент за производњу, али коришћење високо-фреквентне електродне сијалице за излаз, за ​​производњу, Флоод Лигхт своје време зрачења је углавном више од 60.000 сати, у поређењу са другим традиционалним сијалицама у поређењу са дужим веком трајања.

8, рефлектор је нека врста еколошких лампи. Када правимо рефлектори, користимо чврсту живе у унутрашњости, а ако смо случајно сломљени, Флоод Лигхт не треба да бринемо о загађењу животне средине. Можемо је опоравити када не користимо лампе. Употреба, индекс животне средине је релативно висок.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540