Dom > Novosti > Sadržaj

Рефлектори могу осветлити кров

У контексту града, често није могуће поставити рефлекторе на идеалној локацији. Требало би се прилагодити на сцени засновано на иницијалном дизајну дизајна осветљења како би се узеле у обзир физичке границе локације и постигли најприкладније рјешење, као што је узимање у обзир појављивања флуоресцентне сијалице, сјаја, одржавања и подешавање улаза.

Ширина зрака коју производи рефлектор може бити већа или мања у зависности од подешавања положаја оптичког система и извора светлости у лампи. Конвенционално, светлост поплаве опсег светлости рефлектора одређује се смером интензитета светлости једнаком 50% вршног светлосног интензитета у аксијалном правцу греде.

Распон снопа кружног симетричног рефлектора је константан на сваком лицу, а опсег зрака правоугаоног фарова је обично овалан, што се одређује са две вредности које одговарају два симетрична равнина.

У неким применама, светлосни сноп је асиметричан у случају максималног интензитета светлости. У овом случају, распон снопа је једнак 50% интензитета свјетлости утврђеном два пола углова.

Пошто је распон снопа многих рефлекторских светлости уски, кривине у поларним координатама на слици 3 не могу се читати или нетачно. Генерално, ако се користи КСИ, где вертикална оса ОИ представља осветљеност и хоризонтална оса ОКС представља угао греде. У већини рефлектора, Флоод Лигхт, извор светлости који преноси оптички систем, мења облик криве дистрибуције (опсег зрака, интензитет светлости и симетрија).

Да бисте могли да видите круг кула, ширина торња треба стално мијењати свјетлину. Међутим, влакно треба остати на вертикалној линији. Рефлектори су распоређени у складу са сл. 5А и 5Б. Промена зависи од односа размака између објекта према објекту и пречника кула.

Када је однос висок, то јест, када уски торањ осветли даљински рефлектор, потребно је распоредити два рефлектора према сл.5А. Када се рефлекторе постављају у близини зграде, Флоод Лигхт три сета рефлектора треба поставити према слици 5Б за ниски кула са угао од око 120 ° један од другог.

Када можете видети само колону великог пречника из једног правца, можете имати два ефекта. Могуће је направити освијетљену централну површину између двије тамне области (Слика 5Б / 5Д / Слика 5Е) или да преокренете аранжман у зависности од карактеристика позадине зграде.

Кров је обично направљен од материјала који је тамнији од унутрашњости, тако да је њена светлост ниска, чак и током дана. У циљу одржавања равнотеже, осветљење осветљења крова не може бити веће од осталих дијелова зграде. Ако је боја крова очигледна, Флоод Лигхт овај ефекат може бити побољшан коришћењем извора светлости са одговарајућом примарном бојом.

Често није могуће осветлити кров са исте локације када рефлекторска лампица освјетљава фасаду. У градовима, рефлектори се обично могу инсталирати на суседним објектима. У другим случајевима, рефлектори се могу монтирати на јарбол или кров на одговарајућој удаљености.

Ако се рефлектори на крову постављају, важно је напоменути да ће ти рефлектори бити инсталирани у склоништу како би се одржала зграда

Естетика. Прозори, прозори, системи за одводњавање од поплаве, димњаци и друге зграде могу пружити локацију за инсталацију и прикривање рефлектора. Постављање рефлектора на ивицу кровне платформе олакшава освјетљавање фасаде изнад платформе

Када се осветљење зграде обезбеђује одводним светлом инсталираним на приближно двоструком висину надморске висине, светлосни сноп може обично да осветли кровKatalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540