Dom > Novosti > Sadržaj

Рефлектори се користе у многим подручјима

Флоодлигхт је тачка светлости може бити равномерно осветљена у свим правцима, опсег рефлектора може се произвољно прилагодити на сцени као позитивна октахедрал икона. Рефлектори су најчешће коришћени светлосни извори који ефикасно стварају, а стандардне рефлекторске светиљке користе се за осветљење целокупне сцене. На сцени се могу користити вишеструки рефлектори. Да би се постигли бољи резултати сниман ће сијалица у велики рефлективни кишобран, Флоод Лигхт за високу осветљеност дифузног извора свјетлости за кориштење. Иако је шупа незаменљива расвета, али за општу аматерску затворену фотографију, осветљење се такође може сматрати једним од светлости.

Функције Флоодлигхт

Рефлектори као електрични извор светлости заменљивих производа препознали су све више људи, примењени су иу многим областима. Главне карактеристике рефлектора су следеће:

1, дуговјечност: опћенито жаруље, флуоресцентне, енергетски штедљиве сијалице и лампе за пражњење свјетлости са плавим свјетлом имају филамент или електроду, а ефекат наношења филамента или електроде је управо неизбежна компонента ограничења трајања сијалице. Високофреквентна безводна светиљка за пражњење без или мање одржавања, са високом поузданошћу. Живот до 60.000 сати (10 сати дневно, живот може достићи више од 10 година). У поређењу са осталим светлима: 60 ​​пута жаруља са жарном нити; 12 пута светиљке за штедњу енергије; 12 пута флуоресцентна лампа; 20 пута жива жаруља високог притиска; дуг век трајања и тиме знатно смањује одржавање невоља и број замјене, трошкове штедње материјала и трошкова рада од поплаве и осигурати дуготрајну нормалну употребу. Као светлост поплаве без електрода, принцип електромагнетне индукције и принцип флуоресцентног пражњења у комбинацији са светлом, тако да не постоји светлост рефлексије да би се ограничио живот неизбежних компоненти. Светлост поплаве Животни век одређује само ниво квалитета електронских компоненти, дизајн кола и процес производње пене, генерални век трајања до 60.000 до 100.000 сати.

2, уштеда енергије: у поређењу са жарном енергијом, уштеда енергије до 75 [%], флукс 85В и 500В жаруља.

3, заштита животне средине: коришћење рефлектора са чврстим мерилима живине, Флоод Лигхт чак и ако пауза неће изазвати загађење околине, постоји 99 [%] од повратне стопе истинит извор зеленог светла.

4, без треперења: Како је фреквенција светлости поплаве висока, тако да нема "стробоскопског ефекта", неће узроковати замор очи, штитити очи здравим.

5, боја је добра: индекс боје већи од 80, лагана боја мекана, свјетлост поплаве која приказује природну боју објекта према фотографији.

6, температуру боје опционо: од 2700 ОК ~ 6500 ОК од стране купца у складу са потребом избора, а може се направити од сијалица у боји, за осветљење декорације врта.

7, висок проценат видљиве светлости: у емитованој светлости, светлост поплаве видљивог светла 80%, визуелни ефекат је добар.

8, без предгревања. Може се одмах активирати и поново покренути, многи прекидачи неће бити обични са лампом за пражњење електроде у свјетлу опадања.

9, одличне електричне перформансе: висок фактор снаге, ниски струјни хармоници, напајање напона константног напона напајања, излаз константног светлосног флукса.

Карактеристике рефлектора

Рефлектори расветљују предмете равномерно од одређене тачке у свим правцима, и боље је користити за упоређивање сијалица и свећа. Рефлектори се могу поставити било где у сцени. На пример, Флоод Лигхт се може поставити изван оквира камере или унутар објекта. Уобичајено је коришћење различитих боја рефлекторских светлости у сцени. Ови рефлектори могу бити пројектовани и мијешани на моделу. Пошто је опсег рефлекторског светла релативно велик, ефекат рефлекторског светла је веома лако предвидети, Светлост поплаве и ово светло има многе помоћне сврхе, на пример, рефлектор који се налази близу површине објекта, површина објекта Да би се произвело светло светло.

Апликација Флоодлигхт

Рефлектор светли објекте из одређене тачке у свим правцима, а најбоље је користити за симулирање сијалица и свећа. Рефлектори се могу поставити било где у сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. У случају

Уобичајено је коришћење различитих боја рефлекторских светлости у сцени. Светлост поплаве Ови рефлектори могу бити тамно пројектовани и мешани на моделу.

Пошто је опсег рефлекторског светла релативно велик, ефекат рефлекторског светла је веома лако предвидјети, а ово светло има многе помоћне сврхе, на пример, рефлектор који се налази близу површине објекта, површина објекта Да ствара светло светло. У случају

Главни опсег примене рефлектора: билборди, аутопутеви, железнички тунели, мостови и ходници, тргови, конструкција и тако даље.

10, инсталација прилагодљивости: Флоод Лигхт може се инсталирати у било ком смеру, без ограничења.

Односи се на то када је референца на сцену или потребе осветљења осветљења од његове позадине много више, осмишљена је да освјетљава сцену или свјетло пројекторе како би сијалице сијалила у велики рефлективни кишобран за високу свјетлину кориштења дифузног извора свјетла. шупа је незаменљива расвјета, поплавна светлост, али за општу аматерску затворену фотографију, осветљење се такође може сматрати једним од светлости.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540