Dom > Novosti > Sadržaj

Флоодлигхт широког опсега светлости


Рефлектори обично не постављају сочиво (поред светлости поплавне светлости), већ коришћење директног светла од извора светлости и површине од површине светлости до светлости, тако да има смерну структуру, али и као на даљину Расвјета са рефлекторима, усмераваће светлост са светлости и светлости кондензатора објектива, који се баца светлосним рефлекторима. Постоји и шири спектар освјетљења дизајнираних за свако освјетљење, а за локални дио бине да изазове значајније мекано свјетло, поплавно свјетло или да се површина створи уједначено освјетљење и може подесити свој угао и друге потребе дизајна Самостојеће светиљке и лампице.

Флоодлигхт има широк спектар светлих, лаганих и меких униформних карактеристика, заједно са филтером боје може добити друге боје светлости. Осветљење фазе са рефлекторима углавном дизајнираним као низ светла, великог подручја осветљења. Локални ефекат освјетљења позорнице, Флоод Лигхт осветљава употребу подесивог угла појединачних сијалица. Рефлектори у оквиру освјетљења позорнице не могу имати тачку и значајне трагове спотова.

Рефлектори као електрични извор светлости заменљивих производа препознали су све више људи, примењени су иу многим областима. Њене главне карактеристике су следеће:

1, дуготрајност: опћенито жаруље, флуоресцентне, сијалице које штеде енергију и друга сијалица са гасном гашењем имају филамент или електроду, а ефекат наношења филамента или електроде је управо неопходан дио животне границе сијалице. Високофреквентна безводна светиљка за пражњење без или мање одржавања, са високом поузданошћу. Живот до 60.000 сати (10 сати дневно, живот може достићи више од 10 година). У поређењу са осталим светлима: 60 ​​пута жаруља са жарном нити; 12 пута светиљке за штедњу енергије; 12 пута флуоресцентна лампа; је 20 пута живе жаруље високог притиска; дуг век трајања светлости и тиме знатно смањује бриге за одржавање и број замене, штеди материјалне трошкове и трошкове рада, као и да обезбеди дуготрајну нормалну употребу. Пошто рефлектор нема електроду, Флоод Лигхт се ослања на принцип електромагнетне индукције и принцип флуоресценције на светлост, тако да не постоји да би се ограничио живот неизбежних компоненти. Животни век је одређен само квалитетом електронских компоненти, дизајном кола и производним процесом пјене, а генерални век трајања до 60.000 до 100.000 сати.

2, уштеда енергије: у поређењу са жарном енергијом, око 75% уштеде енергије, свјетлосног флукса свјетлости од 85В и 500В жаруље свјетлосног флукса приближно једнако.

3, заштита животне средине: користи солидан агенс за живу, чак и ако пауза неће изазвати загађење околине, више од 99% се може повратити, прави извор зеленог светла.

4, без треперења: због своје високе фреквенције рада, тако да "нема стробоскопског ефекта", неће узроковати замор очи, штитити очи здравим.

5, боја је добра: индекс боје је већи од 80, лагана боја мекана, приказује природну боју објекта према.

6, температуру боје опционо: од 2700К ~ 6500К од стране купца у складу са потребом да се изабере, Флоод Лигхт и може се направити од сијалица у боји, за осветљење декорације врта.

7, висок проценат видљиве светлости: у емитованој светлости, однос видљивог светла од 80% или више, визуелни ефекти.

8, без предгревања. Може се одмах активирати и поново покренути, много пута прекидач неће бити обичан са лампом за пражњење електроде у свјетлу опадања.

9, одличне електричне перформансе: висок фактор снаге, ниски струјни хармоници, напајање напона константног напона напајања, излаз константног светлосног флукса.

10, инсталација прилагодљивости: може се инсталирати у било ком смеру, неограничен.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540