Dom > Novosti > Sadržaj

Флоодлигхт је један од извора светлости у студију


Фазно светло на околном зрачењу је јединствен извор светлости, обим његовог зрачења може да се подеси сам, може се користити за осветљавање целе локације, најчешћи рефлектор се користи за осветљење у шупи, једно од потребних осветљења извор студија.

Карактеристике светлости рефлектора

1, енергетска уштеда и заштита животне средине: Флоодлигхт који се користи је чврста супстанца живине, представља врсту материјала без загађивања животне средине, од којих се већина може рециклирати, рефлектор и опћа сијалица у поређењу са уштедом од око 75% електричне енергије, Светлост поплаве је апсолутно здрав и производи који штеде енергију.

2, нема фреквенције блица: радна фреквенција је висок, неће утицати на замор очи, ефикасну заштиту вида.

3, боја је добра: боје светлости са светлом изнад 80, светлост поплаве је релативно мекана, површина објекта је такође врло мекана и природна.

3, не загревајте: Флоодлигхт може започети одмах и поново покренути, више прекидача неће имати заједничку лампу за електрично пражњење у свјетлу феномена распадања, дугог вијека трајања.

4, инсталација рефлектора је једноставна и практична, Флоод Лигхт може се користити у различитим приликама за инсталацију, ограничења су релативно мала.

Омни-Лигхт апликација

Рефлектор може да осветли објекат из свих праваца, а извор светлости је мекан и хомоген, који може симулирати производе осветљења као што су сијалице. Заједничко се користи за билборде, аутопутеве, железничке тунеле, мостове и пропусте, тргове, зграде и тако даље.

Распон прозора светлости може се произвољно прилагодити, при изради дијаграма ефеката најчешће се користи једна врста светлосног извора, сцена се поклапа са лампом, Светлост поплаве може носити одговарајући пораст и смањити, постигла је најадекватније ефекат.

Пажња на инсталацију и коришћење свјетла за рефлектор

1, рефлектор у инсталацији, најбоље је користити серију ЛЕД форми, водити апликацију да обратите пажњу на дизајн вршног напона и струје да буде унутар стандардног опсега.

2, уградња рефлектора, да би се обратила пажња на њен ефект заптивања, ефекат заптивања у поплавама слабе рефлекторске светлости знатно ће смањити употребу светлости жаруље светиљке.

3, уградња рефлектора, потреба стручног стручног кадра за инсталацију, како би се избјегло кориштење невоље у будућности.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540