Dom > Novosti > Sadržaj

Светлост поплаве је добра боја

Рефлектор није рефлектор, пројекцијска лампа и рефлектор. Првенствено је светлосни извор тачке који се може уједначено осветљавати у свим правцима. Њена осветљеност се може прилагодити октаведној икони на сцени. Рефлектори су најчешће коришћени у производњи светлосног извора, стандардни рефлектори који се користе за осветљавање целе сцене.

Пошто рефлектори углавном имају дуг живот, уштеду енергије, добру боју, високу видљивост светлости, одличне електричне перформансе и многе друге карактеристике, Флоод Лигхт тако да је као нова генерација извора електричне енергије све више и више препозната људи, уопштено говорећи и Ис примењени на билбордима, аутопутевима, железничким тунелима, мостовима и ходницима, трговима, грађевинским и другим местима и подручјима.

Како инсталирати рефлектори

1. Инсталирајте ограду, перфорацију у зиду, светлост поплаве у складу са стварним захтевима терена, обично унутар 3 цм;

2. Урадите антистатичке мјере, јер су различити разреди квалитета рефлектора различити, антистатичка способност различите снаге;

3. Инсталација Имајте на уму да заптивање, лоше заптивање, пречник утичу на век трајања рефлектора;

4. Ожичење од поплавне светлости најбоље је не више од 25 цм, Светлост поплаве снагу трансформатора може бити одговарајућа варијабилна дужина, или утицати на осветљење.

Пошто су рефлектори углавном направљени од алуминијумске легуре, површина је такође високотемпературна, анти-киселина и алкална, анти-агинг премаз, тако да општи рефлектори имају добру високу температуру, високу снагу, прозирни, водоотпорни секс, итд. он је углавном нека врста спољашњег осветљења.

Флоодлигхт се најчешће користи у ефекту светлосног извора, а сцена се може користити за координацију улоге вишеструких рефлектора до рођења бољег ефекта. Од одређене тачке до правца униформног зрачења предмета, користите га за аналогне сијалице и свеће боље. Рефлектори се могу поставити било где у сцени. На пример, она се може поставити изван опсега камере или унутар објекта. Светлост поплаве Уобичајена је употреба многих различитих боја рефлектора на сцени. Ови рефлектори могу бити пројектовани и мијешани на моделу. Пошто је опсег рефлекторског светла релативно велик, ефекат рефлекторског светла је веома лако предвидјети, а ово светло има много помоћних разлога, на пример, рефлектор који се налази у близини површине објекта, биће на површини објекта Да би се произвело јака светлост. Вриједно је напоменути да рефлектори не могу бити превише установљени, Флоод Лигхт, иначе ће ефекат изгледати досадно и досадно. Дакле, у уобичајеном ефекту мапе производње и више пажње да доживимо параметре осветљења и распоред ефекта сцене сцене, акумулација искуства, усаврши светлост вештинама.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540