Dom > Novosti > Sadržaj

Технологија штедње енергије високе сијалицеВисоко полно осветљење је релативно специјално осветљење опреме за урбано осветљење, његова сигурност и технички параметри захтевају више, морају имати детаљне техничке услове да би уградња високих полних свјетала требала бити у строгој сагласности са произвођачима како би се обезбедиле упутства за руковање, полна светиљка свакодневно руковање и одржавање треба проводити благовремено како би се осигурало да високо-полни објекти за осветљење могу бити сигурни и нормални.

Лампу високог пола треба користити низак губитак снаге, стабилне перформансе анекса, разумни избор технологија и опреме за уштеду енергије како би се осигурало да ефекат високог осветљења у исто време, спречава светлосну индустрију, загађење светлости, ограничити светлост загађења светлости како би контролисали главну, високополну светиљку Да бисте избегли феномен првог загађења након третмана.

Контролна кутија за зелену светиљку произвођача опреме у складу са потребним капацитетом, употреба висококвалитетних хладно ваљаних челичних плоча дебљине зида од најмање 1,2 мм изглед пластичног праха и водонепропусне и против крађе и топлоте. Високо-полна челична челична челична конструкција не сме да утиче на материјале и механичке особине пукотина, деламинације, тешке коже, жлаке и других недостатака, пукотина или огреботина дубине не сме бити већа од дебљине дебљине челика од негативног 1/2, и не би требало да буде већи од 0,5мм.

За оне који немају приступ високо-полним производима, провјерите квалитет производње високог пола сијалице и да ли је поступак инсталације разумно, из сљедећих тачака за процјену.

Пошто су висине светлосних светала између 18 и 35 метара, тако да се морају предузети мере громобранске заштите, често видимо високе светлосне светиљке, многи су само после вруће поцинковане обраде, постављање употребе такве светлости полу провод главног тела неће бити проблем, Хигх-полна лампа, али последњих година пуно парцела узима у обзир прелепи пол проблема, све на површини да би се повећао процес прскања, чешћи сребрни и бели, ово времена треба обратити пажњу, а неки произвођачи високог пола игнорисати проблем, односно пластични прах је изолован, ако се громобран прска пластични прах, онда улога громобранца нестане, ако се пронађе у инсталацији овог проблема, обавезно информишите Инсталирајте особље, Хигх-полне лампице на врху громобранске стезаљке, одозго нагоре најмање 20 цм, да бисте у потпуности извадили пластични прах, а затим у громобран и прикључак шешира громобран фи кед горња жица ће испустити иглу прашкасти прах у праху, може само нормална проводљивост

Када се монтирају лампе, ако су ЛЕД лампе, онда лампа иза погонске снаге на нулу линије, ФиреВире, као и тла, у ожичењу, тла морају бити спојена са унапред постављеним главним каблом, ако је погон Снага на терену Линија није повезана, а затим се сусрећу са грмљавским данима, Хигх-полна лампа ће вероватно бити спаљена. А онда се рукује ожичењем главе, серија жичних конектора мора бити испрана калаја, а затим завијена изолацијском траком, а затим ставити ватросталну епрувету која је ретардна, циљ је то да се избјегне висока температура и излагање кише, линија превише старења, узрок кратког споја.

Лампе, посебно натријумска лампа високог притиска, у инсталацији морају посвећивати посебну пажњу прикључку фиксне греде мора бити причвршћена помоћу кључа, често видјети квадратни или цестовни лампица лампице низ лук, што није фиксна Сцрев изазван . Озбиљно ако ће пасти изазвати личне повреде.

Висока полна светла су обично састављена од две или три челичне цеви, у инсталацији да се посебна пажња посвети сваком од две секције, када се дубина уметања не смањи испод 60 цм, ако утикач није на месту, не брините за то ће се смањити, али ће утицати на свеукупне вертикалне светиљке, Хигх-полна лампа ће бити лево и десно треснути ситуацију, ако је утикач на месту, онда шта се неће догодити.

Врх горњег пола, тј. Локација фиксне куке, повезани су са три завртња М14 или М16, инсталација треба обратити пажњу на то да су три вијка морају бити вијци од нерђајућег челика, многи произвођачи високих полова су игнорисани проблем, употреба обичног поцинчаног вијака поцинчаног гвожђа, тако да ће дугачак вјетар од жељеза бити озбиљна рђа, узрокујући тешкоће у раздвајању, или се не могу раздвојити, проблеми сијалице, лампе не могу бити нормални покрети.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540