Dom > Novosti > Sadržaj

Analiza: Kako poboljšati korištenje solarne energije?

Danas nam životnom okruženju zajedno sa brz ekonomski razvoj postala više ozbiljne, za energiju konzervacije i zaštite životne sredine su sada na osnovu izbora solarne svetla na otvorenom lampe proizvođača da biste olakšali noći, možete da sačuvate energiju i da smanji zagađenje, prihvaćena od strane ljudi, a onda kako treba da unapređujemo iskorišćenje solarne energije u upotrebi? Lampa svetlo na solarne ulične rasvete sistem postavlja proces primene ključa je da dizajn efikasna i pouzdana optički sistem pravi izvor svetlosti podjednako raspoređene na putu.


Svetlo efikasnost ulica lampe na stvarne konfiguracije dizajna procesa glavni princip metoda je upotreba non-Imaging optiku dizajniran specijalno optički sistem racionalno raspodjelu solarne ulica svetla emituju svetlo u illuminance i uniformnosti zahteve povećanje korištenje solarne energije.


Koje predvode solarne ulica svetla otkad aplikacija kad si stalno lampu proizvođači poboljšali, da bi poboljšala efikasnost i kvalitet ulica lampe, bolje ispuni uslove za ekonomski razvoj, Ušteda energije i zaštite životne sredine, proizvođači solarne osvetljenje i će i dalje biti inovativan!


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540