Dom > Izložba > Sadržaj

Scenografija komplementarne svetla koristite više šta?

Iako smo naglašavanje krajolik komplementarne svetla, Ušteda energije i ekološki funkcije, ali ova funkcija nije dovoljna da bi postao je scenografija komplementarne svetla samo i mogu samo da kažem da je prvi uslov je da biste ga izabrali. Izdvajanje krajolik komplementarne svetla treba čitav razmatranje okoline komplementarne svetla funkcija, koristite poene da vidim ako zemlja ispuni City Road.

Na kraju krajeva, moramo se fokusirati praktične primjene krajolik komplementarne svetla, jer solarni vetar komplementarne ulici lampu kao lampa, to mora da je mogućnost održavanja dovoljne Svetlina, takva scenografija komplementarne svetla može da igra svoje dospeća ulogu, čak i ako je scenografija komplementarne svetla od vetra i solarna energija, to nije uspelo ispunjavanja standarda putem rasveta, da je njegova upotreba ima smisla.


Zbog toga smo potvrdite krajolik komplementarne svetla da vidim njene Svetlina ispunjava uslove, pored ovoga, ima li zavisi od dužine vremena, ako nije duga rokom trajanja, može se koristiti samo za jednu ili dve godine, se ne odražava svoje socijalno-ekonomske prednosti.


Katalog proizvoda
Kontaktirajte nas

Email: aaron89@sina.com


ZIP/Poštanski broj: 225651

Tel:86-514-84216369

86-13773313810

Faks: 86-514-84212540